Hienoa, että olet kiinnostunut tulemaan mukaan! Kukaan ei pysty tekemään menestyvää kampanjaa yksin. Vaaleissa voi olla avuksi monilla eri tavoin. Aloita tilaamalla uutiskirje, kertomalla kaverille kampanjastani, jakamalla uutiskirjeeni tilauslinkkiä tai kutsumalla kavereita tykkäämään Facebook-sivuistani. Voit myös liittyä Mikkel2019 -Facebook-ryhmään.

Näitä reittejä pitkin pysyt varmasti hyvin kärryillä siitä, mitä kampanjassa tapahtuu. Voit myös olla suoraan yhteydessä minuun. Minulla on aina aikaa hyvälle keskustelulle ja minut saa kutsua aina kylään. Jos en vastaa heti viestiin tai puheluun, niin palaan kyllä myöhemmin. 

wave

tilaamalla uutiskirjeen voit tulla mukaan kampanjaan!

liity Mikkel2019 -Facebook-ryhmään

wave

lahjoita kampanjaan

Vaalikampanjointi maksaa, ja vaalibudjetit ovat viime vuosina kasvaneet kaikissa vaaleissa. Eurovaalit vaativat luonteensa ja koko maan yhteisen vaalipiirin vuoksi jopa eduskuntavaalikampanjoitakin suurempia panostuksia – myös taloudellisesti. 

Menot muodostuvat muun muassa ulkomainonnasta, lehtimainoksista, internet-sivuista, televisiomainoksista, painatuskuluista, mainonnan suunnittelusta sekä matkakuluista. Kaiken kokoinen tuki on tärkeää ja auttaa eteenpäin.

Jos haluat tukea kampanjaani taloudellisesti, voit lahjoittaa suoraan tukiyhdistykselleni (Inhimillinen Eurooppa) perinteisellä tilisiirrolla tai MobilePaylla.

Vaalirahoituslain mukaisesti yli 1500 euroa lahjoittaneiden nimet julkaistaan.

Mobile Pay:

Lähetä haluamasi summa numeroon 
0400 765 002

Tilisiirto:

Tilinumero: FI79 7997 7999 0310 60

Yhdistyksen nimi: Inhimillinen Eurooppa

Viesti: Vaalituki Mikkel Näkkäläjärvelle

wave

yhteystiedot

Eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärvi

mikkel.nakkalajarvi@gmail.com

040 0765 002

Kampanjapäällikkö Hanna Isbom

kampanja@mikkel.fi

050 4138 299

Kampanjapäällikkö Mikko Kymäläinen

kampanja@mikkel.fi

040 9112 049

tavataan