Sanat ja teot

Mikkel Näkkäläjärvi ehdolle Demarinuorten puheenjohtajaksi

Julkaisuvapaa 15.2.2016

Rovaniemeläinen 25-vuotias Mikkel Näkkäläjärvi on asettunut ehdolle Sosialidemokraattisten Nuorten puheenjohtajaksi. Inarista kotoisin oleva Näkkäläjärvi on Demarinuorten varapuheenjohtaja, opiskelee johtamista Lapin yliopistossa ja on SDP:n Lapin piirin piirihallituksen jäsen. Hän oli myös eduskuntavaaliehdokkaana 2015 Lapin vaalipiiristä. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n varapuheenjohtajana ja Suomen YK-nuorisodelegaattina.

“Haluan lähteä tekemään Demarinuorista uskottavien yhteiskunnallisten avauksien tekijää ja järjestöä, joka uskaltaa haastaa esityksillään vallitsevan linjan. Tämä aika tarvitsee politiikkaa, joka luo toivoa paremmasta ja lupaa, että tulevat sukupolvet muistetaan. Maailma muuttuu juuri nyt kovaa vauhtia, mutta kehitystä ei pidä jarruttaa vaan ohjata sitä oikeaan suuntaan. Inhimillisyys, jakamaton ihmisarvo ja ihmisten vapaus ovat asioita, joista ei tingitä.”, Näkkäläjärvi kertoo.

Viimeiset kaksi vuotta Demarinuorten varapuheenjohtajana Näkkäläjärvi on keskittynyt erityisesti Demarinuorten kansainväliseen toimintaan. Hän on Demarinuorten kansainvälisen työryhmän puheenjohtaja ja johtaa Pohjoismaiden ja Baltian maiden Demarinuoria. Hän kokee haluavansa antaa järjestölle vielä enemmän.

“Demarinuorten on uudistettava SDP:tä ja oltava taho, joka pitää huolen siitä, että puolue on valmis tulevaisuuteen ja muistaa arvonsa. SDP:n on kerrottava miten lamasta noustaan, miten työllisyys saadaan kasvuun ja millainen Suomi on vuonna 2030. Suomi tarvitsee työtä ja yrittäjyyttä, jotta hyvinvointivaltion palvelut ja elämisen edellytykset turvataan koko maassa.”, Näkkäläjärvi päättää.

Sosialidemokraattiset Nuoret valitsevat liitolle puheenjohtajan Tampereella järjestettävässä liittokokouksessa 27.-29.5. Näkkäläjärvi olisi valituksi tullessaan ensimmäinen lappilainen puheenjohtaja Demarinuorissa.

 

Lisätietoja: Mikkel Näkkäläjärvi, 0400 765 002

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen voit tulla mukaan kampanjaan!