Sanat ja teot

Tiedote: Mikkel Näkkäläjärvi ehdolle SDP:n puoluesihteeriksi

Kuvan etuosassa seisoo Mikkel Näkkäläjärvi katsoen suoraan kameraan. Taustalla näkyy kesäisiä lehtipuita.

Rovaniemeläinen Mikkel Näkkäläjärvi asettuu ehdolle SDP:n puoluesihteeriksi syyskuun puoluekokouksessa. Näkkäläjärvi on 32-vuotias hallintotieteiden maisteri ja Rovaniemen kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja. Näkkäläjärvi on työskennellyt Palvelualojen ammattiliitto PAMin Pohjois-Suomen aluepäällikkönä keväästä 2020 alkaen ja sitä ennen Demarinuorten puheenjohtajana 2016-2020.

Näkkäläjärvellä on monipuolista järjestökokemusta 15 vuoden ajalta lisäksi muun muassa Rovaniemen Sosialidemokraattisesta Työväenyhdistyksestä, Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKista ja Suomen saamelaisnuoret ry:sta. Näkkäläjärvi oli ehdolla kevään 2023 eduskuntavaaleissa, joista tuloksena oli lähes 4000 ääntä ja varasija. Kevään 2019 eurovaaleissa Näkkäläjärvi sai lähes 11 000 ääntä.

“Olen ehdolla SDP:n puoluesihteeriksi, koska haluan laittaa itseni likoon sen puolesta, että SDP nousee jälleen pääministeripuolueeksi ja johtavaksi poliittiseksi liikkeeksi Suomessa. SDP on historiallinen kansanliike, jonka voima tulee jäsenistöstä ja aktiiveista. Jotta puolue menestyy tulevaisuudessa ja kykenee aikaansaamaan yhteiskunnallista muutosta, on kansanliikettä vahvistettava. Puoluesihteerinä huomioni olisi erityisesti siinä, miten innostusta yhteiseen tekemiseen voidaan vahvistaa. Ei riitä, että puoluesihteerin ovi on auki, vaan puoluesihteerin pitää itsekin kiertää kenttää ja huolehtia yhteistyöstä eri suuntiin”, Mikkel Näkkäläjärvi toteaa.

“SDP:n perusarvoille – vapaudelle, tasa-arvolle ja solidaarisuudelle – on tässä ajassa kysyntää. Puolueessa on tehty viime vuosina hyvää työtä, mutta potentiaalia on vieläkin parempaan. Nyt, kun näyttää siltä, että maahan tulee oikeistokonservatiivinen hallitus, on SDP:n haastettava sitä vahvasti. Samalla on tärkeää, että SDP tarjoaa aina oman uskottavan ja oikeudenmukaisen vaihtoehdon. Sen tekemiseksi myös SDP:n poliittista valmistelua on kehitettävä. Hyvä poliittinen toiminta rakentuu aina sisällölliselle pohjalle, jota on ollut laaja joukko valmistelemassa”, Näkkäläjärvi jatkaa.

“Uskon, että monipuolinen järjestöllinen kokemukseni, seitsemän vuoden esihenkilökokemus sekä kokemukseni erilaisista vaalikampanjoista ja kuntapäätöksenteosta antaisivat hyvän pohjan puolueen järjestöllisen työn ja poliittisen valmistelun strategiseen johtamiseen. Pidän vahvuutenani sitä, että etenkin vuosina Demarinuorten puheenjohtajana kiersin Suomea erittäin paljon ja tunnen laajasti SDP:n kentän ihmisiä. Koen, että siitäkin olisi hyötyä, että puoluesihteerillä olisi kokemusta ehdokkaana olemisesta niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa vaaleissa ja näyttöjä siitä, että kykenee saamaan myös luottamusta äänestäjiltä”, Näkkäläjärvi päättää.

 

Yhteystiedot:

Puoluesihteeriehdokas Mikkel Näkkäläjärvi
puh. +358400765002
sähköposti: mikkel.nakkalajarvi@gmail.com

Kampanjapäällikkö Miikka Lönnqvist
puh. +358 50 5420160
sähköposti: miikka.lonnqvist@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen voit tulla mukaan kampanjaan!